1. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 2. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Samenwerking met partners

Doordat DataVisual gespecialiseerd is in uiteenlopende disciplines, beschikken wij over veelzijdige resources. Daarbij werken wij, indien dit van belang is, samen met externe partners. Middels de samenwerking ondersteunen en versterken we elkaar om u een goede dienstverlening te kunnen leveren.

Het betrekken van partners gebeurt bij DataVisual op verschillende niveau's. Zo hebben we de continue samenwerking met partners als Microsoft en HP. We schakelen ook partners in op het moment we een vernieuwde aanpak hebben om een ICT-omgeving aan bepaalde wensen en vereisten te laten voldoen, zodat de verschillende processen/ producten op elkaar aansluiten.

Daarnaast werken we nauw samen met partners op het gebied van Webdevelopment. Wij zijn sterk in het ontwikkelen van o.a. webapplicaties, mobiele apps, webshops en koppelingen met bestaande boekhoudkundige software. Een goed product dient naast de functionaliteiten en het gebruikersgemak ook te voldoen aan een goed uiterlijk. Zodoende werkt DataVisual samen met vormgevers die dagelijks bezig zijn met het ontwikkelen van grafische uitingen. Andere samenwerkingsverbanden waar u aan kunt denken zijn op het gebied van Financial Lease, externe infrastructuren, printoplossingen, internetmarketing, bekabelingswerkzaamheden etc.

Het voordeel voor u is dat DataVisual actief is op verschillende fronten en daardoor voor u een volwaardige ICT dienstverlener kan zijn. Wij streven ernaar om met partners samen te werken die, net als ons, acteren naar een lange termijn oplossing en die flexibel zijn in datgene wat u voor ogen heeft. Een product of dienst is één, echter gaat het uiteindelijk om de totale oplossing en de ondersteuning daarbij, afgestemd op uw organisatie.

 

Ook partner worden?

Wij zijn continue bezig om onze dienstverlening te optimaliseren en verleggen graag onze grenzen middels innovatieve concepten om duurzame en klantvriendelijke oplossingen te realiseren voor onze klanten. Herkent u zich in dit profiel en bent u op zoek naar een partner die op diverse ICT raakvlakken actief is? Wellicht kunnen we kijken naar de mogelijkheden om aansluiting te vinden op elkaars bedrijfsactiviteiten.


Bekijk het overzicht van onze huidige partners

DIRECT CONTACT

Copyright © 2019 | Algemene voorwaarden | Sitemap