1. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 2. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Werken bij DataVisual

Kom jij ons team versterken? DataVisual is een innovatief en groeiend bedrijf met ambities. Echter wat maakt DataVisual een leuke werkgever? De werksfeer is bij DataVisual open en informeel. We vinden het belangrijk dat je werkt op het niveau waarop je wordt uitgedaagd. Een baan bij DataVisual betekent naast bedrijfsmatige groei ook persoonlijke groei en dat heeft bij ons een hoge prioriteit. 

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan: 

Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande vacatures?  Reageer dan via onderstaande button.


Solliciteer hier 

 

Open sollicitatie

Mocht er op dit moment geen passende vacature voor jou tussen staan, houd dan onze website in de gaten of stuur ons een open sollicitatie. Indien je een open sollicitatie wilt sturen, reageer dan via bovenstaande button. Op het moment dat wij een passende functie beschikbaar hebben, zal jouw sollicitatie in de procedure meegenomen worden.

Stage lopen

Het is ook mogelijk om stage bij ons te lopen. Volg jij een studie aan het MBO, HBO of WO en ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek of afstudeermogelijkheid? DataVisual biedt jaarlijks diverse stage- en afstudeerplekken. Dit kan variëren van een stageplek op de afdeling marketing tot een afstudeeropdracht op de afdeling Cloud Services of Webdevelopment. Er zijn diverse mogelijkheden! Indien de vacature er niet tussen staat, dan is het altijd mogelijk om een open sollicatie te sturen.


Misschien worden dit jouw toekomstige collega's?

DIRECT CONTACT

Marcella Pluimers Bel: 0547-380777
Stuur Marcella een mail
Marcella Pluimers

Jouw toekomstige collega?

"Ik heb mij in de loop van de tijd enorm kunnen ontwikkelen bij DataVisual tot mijn huidige functie als Datacenter Specialist"

Thijs van Schooten
Copyright © 2019 | Algemene voorwaarden | Sitemap