1. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 2. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Werkplekbeheer

Bij steeds meer organisaties maakt het nieuwe werken onderdeel uit van het werkproces. Medewerkers loggen tijdonafhankelijk in op de gewenste locatie om flexibeler en efficiënter te kunnen werken. Echter hoe gaat uw organisatie om met het werkplekbeheer hiervan?

Efficiënt en effectief gebruik van hardware, software en online verbindingen op elk werkplek is essentieel om het nieuwe werken optimaal te gebruiken. Goed onderhoud en (werkplek)beheer draagt bij aan de productiviteit van uw organisatie en daarmee gebruikers. Naast het reguliere werk van eigen systeembeheerders in uw organisatie kan het (deels) uitbesteden van het werkplekbeheer een effectieve ondersteuning zijn. 


Mogelijkheden werkplekbeheer

Afhankelijk van uw wensen en vereisten kunnen we bekijken op welke manier het werkplekbeheer effectief ingericht kan worden. Het werkplekbeheer kan bestaan uit monitoring, Patch Management, doorvoeren van updates, licentiebeheer etc. Tegen een vast bedrag per maand per werkplek zijn uw ICT kosten inzichtelijk en transparant. Samen met u bepalen we wat het gewenste niveau is van de dienstverlening met betrekking tot het werkplekbeheer. Denkend aan de werkzaamheden aangaande beheer op afstand, de beveiliging op verschillende niveau`s, authenticatie, borging door versiebeheer etc. Desgewenst kunnen we ter aanvulling van het werkplekbeheer o.a. een SLA samenstellen om onderlinge afspraken vast te leggen over het werkplekbeheer en de dienstverlening die u kunt verwachten.

Naast werkplekbeheer kunnen we ook voorzien in andere oplossingen aangaande o.a. het onderhoud en beheer van uw server(omgevingen) of mobile devices. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden of wilt u meer informatie over werkplekbeheer? Neem vrijblijvend contact met op met Patrick Toenink via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in. Wij adviseren u graag.

DIRECT CONTACT

Patrick Toenink Bel: 0547-380777
Stuur Patrick een mail
Patrick Toenink
Copyright © 2019 | Algemene voorwaarden | Sitemap